KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NIKAD OŠTRIJE IZANALIZIRAO TRENUTNU SITUACIJU U ZADRUZI! Urnisao Aleks i Cara kao niko, POTKAČIO i Slavnića

Bivši zadrugar Kristijan Golubović je prokomentarisao trenutnu situaciju na imanju u Šimanovcima, sa posebnim osvrtom na zadrugara Filipa Cara, ali i na Aleksandru Nikolić, za koju nije imao ni jednu lepu reč da kaže.

– Mislim da je u deficitu rijaliti jeb… i rijaliti posrnulih devojaka, došlo do nove igrice između četiri poznata lika, koji se stalno vrte u krug. Mislim da bi svaka druga priča trebala da se probudi pre nego ona stara sedmi ili osmi put. Car je svaštar, dok Maja Marinković, poznato emotivno nepostojeća u svakom smislu – počeo je izlaganje Kristijan.

– Dezorijentisana, poremećena, abnormalna u svakom smislu. Aleksandra Nikolić, šta reći, Aleks je s moje strane tumačena bezbroj puta kao devojka koja je u najmlađim danima puberteta opštila sa muškarcima za novce. Jednostavno, ona ne ume da vidi muškarce drugačije nego kroz neku korist, pa se makar to i zvala neka veza u rijalitiju, koja će na kraju doneti taj honorar koji će joj omogućiti da ne radi to što je radila sa muškarcima napolju, kako bi zaradila novac.

– Milica Veselinović je kolateralna šteta mišljenja jedne mlade devojke da može da bude Aleks, Maja ili neko drugi na najpogrešniji način za žensku osobu u rijalitiju. Devojčica se pogubila. Prošlu sezonu đene-đene je glumila neku ljubav, emociju. Ona će biti kroz tri četiri rijalitija nek Aleks, Maja, ali više Maja nego Aleks – smatra Golubović.

– Što se tiče Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, baš mi je žao što Zvezdan na jedan, drugačiji način od kojeg bi trebalo, pokazuje emocije prema bilo kome. Zato što ga znam da je ćutljiv i povučen. Znao sam priču o njegovoj supruzi i njemu da je to velika i čvrsta ljubav i da je unutra ušao da se oproba, ali ne na taj način.

– Anđela izgleda da je jako spremna ušla u rijaliti, pokazuje neiko drugo lice. Žao mi je zbog nje i njega. Umereni su, kud i kamo normalnija priča nego sa ovim ludacima koji su nam preko glave – zaključio je bivši zadrugar, prenosi Puls.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare