NAKON SVEGA ŠTO SE DESILO PROŠLE GODINE… Novak NIKADA ISKRENIJE progovorio o Australijan openu!

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Dubaiju gde učestvuje na egzibicionom turniru

Sprema se Novak Đoković za povratak na Australijan open! Srpski teniser se nakon godinu dana pauze vraća u Melburn rešen da osvoji desetu titulu na prvom grend slemu u sezoni, a juče je nakon meča protiv Sebastijana Ofnera pričao o učešću na AO. 

– Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću biti na pravi način dočekan i da će mi to pomoći da igram svoj najbolji tenis – rekao je Novak Đoković u Dubaiju. 

Srpski tenser je početkom 2022. godine deportovan iz Australije nakon nekoliko dana torture i utamničenja u imigracionom hotelu. Tamošnji ministar za imigracije ukinuo vizu zbog mogućnosti da prisustvo nevakcinisanog igrača utiče na vakcinaciju protiv korona virusa u toj zemlji. 

Srpskom igraču je pored deportacije izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, ali je ta odluka poništena početkom prošlog meseca. Podsećamo, Đoković je u Australiju došao sa medicinskim izuzećem koje je jedno državno telo prihvatilo, a drugo odbilo!  

– U prošlosti sam uvek imao priliku da godinu u Australiji počnem veoma snažno i volim da igram tamo. Nemam baš neke brojke na umu. Stvari mi idu prilično dobro zasad. Ne mogu da se žalim. Tako da dokle god igram na ovom nivou, dok ima ‘vatre’, nastaviću dalje – dodao je Đoković.  

Pored Australijan opena Đoković je zbog propisa u vezi borbe protiv korona virusa ove godine propustio i Ju-Es open. Srpski teniser će u Melburnu imati šansu da se izjednači po broju grend slem titula sa Rafaelom Nadalom koji ima 22 trofeja. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare