Republika Srbija je svesna u kojoj meri može da se osloni na vas! Vučić čestitao Dan Ratnog vazduhoplovstva i PVO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku svim pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane povodom 24. decembra – Dana vida

„Koristeći bogato iskustvo i znanje, pokazujući visok stepen profesionalizma, vaše jedinice uspevaju da bez izuzetka odgovore na sve izazove sa kojima se susreću“, naveo je predsednik Srbije u čestitki.

„Republika Srbija svesna je  u kojoj meri može da se osloni na vaše angažovanje i zato budite uvereni da napori koji se ulažu u modernizaciju srpskog vojnog vazduhoplovstva ni u narednom periodu neće posustati“, saopštio je Vučić. 

„Siguran da ćete i ubuduće uspešno izvršavati namenske zadatke i doprinositi izgradnji i razvoju kako vaših jedinica, tako i afirmaciji vazduhoplovstva Vojske Srbije u celini, u čemu imate bezrezervnu podršku države, čestitam vam jubilarnu godišnjicu“, navodi se u čestitki predsednika Vučića. 

Predsednik Srbije je podsetio da je 24. decembra pre tačno 110 godina, na osnovu Odluke srpskog Vojnog ministarstva i Glavnog Generalštaba, vojvoda Radomir Putnik doneo Rešenje o formiranju Vazduhoplovne komande sa sedištem u Nišu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare