DVOJE DECE STRADALO U POŽARU, TREĆE U TEŠKOM STANJU. Tragedija u Francuskoj, mališani nisu uspeli da izađu iz zapaljene kuće

Dvoje dece je stradalo rano jutros u požaru u kući na severozapadu Francuske gde su bili sa porodicom za božićne praznike, saznaje agencija Frans pres u policiji.

Deca, devojčica od oko osam godina i dečak od desetak godina nisu uspeli da izadju iz zgrade u plamenu a nakon što su vatrogasci došli do njih, lekari su jedino mogli da konstatuju da su preminuli.

Treće dete, dvanaestogodišnju devojčicu, su uspeli da reanimiraju. Ona je sada u bolnici u Parizu i nalazi se u teškom stanju.

Ukupno se petoro odraslih i petoro dece iz četiri generacije jedne porodice koja se okupila za Božić nalazilo u kući u selu u Normandiji, rekla je za Frans pres Izabel Drlia-Puze, generalna sekretarka prefekture tog departmana.

Petoro odraslih i ostalo dvoje dece uspelo je na vreme da izadje iz zgrade, uključujući i devedesetogodišnju prabaku, rekla je ona.

Vatrogascima je javljeno u 3.45 i brzo su stigli, ali požar se već dosta raširio. Otvorena je istraga da se utvrdi uzrok požara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare