DETALJI JEZIVOG UBISTVA KOD PARAĆINA! Komšije tvrde da je cela PORODICA ČUDNA: Otac zaklao sina jer se vratio kući?

Živorad Žića Blagojević (55) izbo je nožem na smrt sina Aleksandra Blagojevića (26) u dvorištu porodične kuće u selu Lešje.

 Prema nezvaničnim informacijama tragediji je prethodila svađa koja je na žalost okončana tako što je otac više puta nožem izbo sina i usmrtio ga.  Kako su nam rekli meštani Živorad je imao čudnu narav, i voleo je da popije.

– Cela njihova porodica je malo čudna. Aleksandar ima sestru koja je u hraniteljskoj porodici, ona studira u Nišu. Majka se preudala,rodila dvoje dece, i živi u Aleksincu. Otac je radio kao pekari „Izvor“ u Paraćinu, a nakon što se privatiziovala, prešao je da radi u fabrici cementa.Nastradali mladić nije imao kontakt sa svojom majkom, pa je iz tog razloga ostao da živi u porodičnoj kući sa ocem i dedom. Deda je preminuo, a mladić nakon njegove smrti ostaje da živi sa ocem – kaže komšija i dodaje:

– Aleksandar Blagojević radio je u hotelu Koliba Grza, kao pekar, bio je fin i kulturan mladić. Po selu se priča da mu je Žića uzimao pare kada primi platu, pa je moguće da je uzrok svađe bila upravo zbog novca. Kažu da ga je zaklao – ispričao nam je komšija koji živi u neposrednoj blizini gde se dogodila nesreća.

Policija je telo mladića zatekla u dvorištu kuće, dok je otac sedeo u kući i mirno čekao patrolu. Takođe, pretpostavljaju i da je mladić pokušao da pobegne, ali ga je otac sustigao u dvorištu.

Deda ga molio da se vrati da živi sa njima

Kako nam je rekao komšija, dok je deda bio živ, problema u porodici nije bilo, a da su oni počeli kada je on preminuo.

– On je Aleksandra mnogo voleo, pošto jedno vreme nije živeo sa njima molio ga je da se vrati, a da će mu on prepisati i kuću i imanje. Tako je i bilo. On se vratio, a deda je uradio ono što je i naumio. Nakon što je deda umro nastali su da se nižu preblemi, a otac je počeo da se opija i da maltretira sina. Evo kako se završilo – kaže uznemireni komšija, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare