AUTOMOBIL UPAO U KANAL SA VODOM: Tri saobraćajne nesreće u Beogradu, dvoje povređenih – čak 107 intervencija

U BEOGRADU su se tokom noći dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno dvoje ljudi, a intervencija za treću saobraćajnu nesreću još je u toku, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U toku je intervencija hitne pomoći, vatrogasaca i MUP-a na ulazu u Ugrinovce pošto je automobil u 4.59 sata upao u kanal sa vodom.

U saobraćajnoj nesreći u Bulevara despota Stefana na ulazu u Skadarliju u 2.00 sata teško je povređen pešak, muškarac star 29 godina i hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar na reanimaciju. 

Prva saobraćajna nesreća dogodila se u Ulici kneza Višeslava kod broja 31 u 23.25 kada je lakše povređen pešak, ali kako je navela hitna pomoć, kada je stigla nije ga zatekla na mestu nesreće.  

Hitna pomoć intervenisla je tokom noći u Beogradu ukupno 107 puta, od toga je bilo 20 intervencija na javnim mestima, kojih je bilo i zbog više tuča u kojima je nekoliko osoba lakše povređeno. 

Najviše su se građani javljali za pomoć zbog bolova u grudima i padova u stanovima, a jedna osoba je nakon infarkta prevezena u Gradsku bolnicu, rečeno je u Hitnoj pomoći. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare