IZAŠAO IZ KAFANE, STARTOVAO AUTOMOBIL PA IZGOREO U NJEMU! Jeziva tragedija u Žagubici! 

U mestu Laznica u opštini Žagubica jutros se dogodila tragedija kada je jedan muškarac izgoreo u svom automobilu. Prema nezvaničnim saznanjima Informera do nesreće je došlo jutros oko 06:15 sati kada je vozač automobila ušao u svoja kola i startovao svoj automobil

– Nakon što je upalio auto vozač je počeo da turira mašinu i nenormalno dodaje gas. U jednom trenutku buknula je vatra – navodi dobro obavešten izvor Informera.  

Nesrećni muškarac nije uspeo da se snađe i izađe iz kola i ubrzo se najverovatnije ugušio u požaru.

 Automobil koji gori prvi su primetili zaposleni iz kafane ispred koje se dogodila nesreća. Oni su odmah pozvali vatrogasce i pritrčali automobilu kako bi pomogli nesrećnom vozaču, ali u tome nisu uspeli – navodi on.

Vatrogasci iz Žagubice su za samo deset minuta došli na mesto nesreće, ali je vatra već zahvatila ceo automobil. Nakon gašenja požara u kolima je pronađen vozač koji nije davao znake života. Nakon intervencije vatrogasaca lekarska ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt nesrećne osobe. 

U toku je policijski uviđaj nakon čega će beživotno telo biti prevezeno na obdukciju kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti. Izvor Informera iz istrage napominje da se ispituje da li je požar buknuo ispod haube motora ili je eventualno cigareta vozača izazvala vatru. 

– Prve informacije ukazuju da je nesrećni čovek neko vreme bio u kafani nakon čega je seo u svoj automobil. U jednom trenutku izbila je vatra, a on ili je zaspao ili se jednostavno nije snašao. Nažalost ubrzo je došlo do tragedije – navodi on.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare