AUSTRALIJANC SE POKAJALI ZBOG NOVAKA! Mučili su ĐOKOVIĆA, a sada jedva čekaju da DOĐE! 

Direktor Australijan opena Kreg Tajli oglasio se povodom povratka Novaka Đokovića na prvi grend slem u sezoni

Doživeo je Novak Đoković pravu torturu u Australiji prošle godine uprkos garancijama da će uz medicinsko izuzeće imati pravo nastupa na prvom grend slemu u sezoni. Srpski teniser bio je zatočenik tamošnjih vlasti, ali će se na startu 2023. godine bez obzira na sve to vratiti u Melburn! 

Đoković je spreman da u januaru pojuri svoju desetu titulu na Australijan openu, a direktor grend slema Kreg Tajli jedva čeka da Novak stigne u Melburn. 

– Fokusirani smo na dobrodošlicu Đokoviću, koji stiže sledeće nedelje. Igraće u Adelejdu, a onda i na Australijan Openu. Puno sam razgovarao s njim tokom godine, on je veliki šampion. Igra najbolji tenis i biće favorit. Popularan je u Australiji, ovde ima veliku bazu navijača – rekao je Kreg Tajli za „Tajms of Indija“. 

Smatra Tajli da je organizacija turnira učinila sve kako bi zaštitila Novaka Đokovića prethodne godine koji je bio deportovan iz Australije jer je odbio da se vakciniše.  

– Poslednje dve godine su bile teške za ceo svet, ne samo za Australijan Open. Ako se vratite korak unatrag i pogledate, te okolnosti su bile izvan naše kontrole. Da li bismo li voleli da se to nije dogodilo? Apsolutno. Jesmo li učinili sve što smo mogli u tom trenutku? Da, jesmo – podvukao je Tajli.  

Sa novom godinom dolazi i turnir u Adelejdu koji se održava od 1. do 8. januara, a zatim i Australijan open koji je na rasporedu od 16. do 29. januara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare