VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA 2023. GODINU! Vage dobijaju PARE iz 3 izvora, Device kupuju AUTOMOBIL, a evo ko će se neočekivano OBOGATITI 

Iako u Novu godinu ulazimo sa retrogradnim Marsom i Merkurom, u martu Saturn ulazi u Ribe, a Jupiter 16. maja iz Ovna prelazi u Bika, što će doneti velike finansijske promene. Saznajte kako su zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku

Ovan

Vaš godišnji horoskop ukazuje na to da ćete imati poteškoća vezanih za posao. Pripadnici ovog znaka koji primaju platu mogu dobiti povišicu zbog Jupiterovog položaja. Jupiterovi blagoslovi mogu povećati vašu ušteđevinu. Skloni ste da trošite novac impulsivno, posebno na skupe stvari. Ali ćete takođe doći do načina da zaradite novac. Pokušajte da proširite svoju imovinu ove godine.

Bik

Prema vašim astrološkim predviđanjima za 2023. godinu, možda ćete ispuniti svoje finansijske ciljeve. Druga polovina godine ukazuje na finansijski deficit. Dakle, napravite pravi plan da uštedite novac i upravljate svojim finansijama. Možda će biti nekih nepredviđenih troškova u 2023. Ali, generalno, situacija sa novcem može biti dobra do aprila. Posle aprila, troškovi će rasti, a ako se njima ne nosite kako treba, na kraju ćete imati finansijsku krizu.

Blizanci

U horoskopu Blizanaca za 2023. planete ukazuju da bi Jupiter mogao da vam omogući da ispunite sve svoje novčane i materijalističke potrebe. Možda ćete dobiti dobre poslove u vodećim multinacionalnim kompanijama. Preduzetnici mogu da se raduju neočekivanim prilikama i bogatstvu.

Može postojati nekoliko načina na koje možete da ostvarite finansijsku korist. Pre nego što uložite u bilo kakvu investiciju, izmirite dugove, inače možete pretrpeti gubitke. Mnogi će verovatno dobiti unapređenja i nove poslove. Nove poslovne strategije mogu doneti više prihoda. 

Rak

Saturn će verovatno izazvati izvesno kašnjenje u finansijskom napretku tokom prve polovine godine. Početkom 2023. godine možete dobiti novac koji su od vas pozajmili rođaci ili prijatelji. Međutim, može doći do gubitaka vezanih za imovinu. Neki će možda kupiti nekretnine ili zemljište nakon jula. Dok Mars može uzrokovati troškove, finansijska dobit može doći kroz poslovna putovanja. 

Lav

Saturn želi da se usredsredite na svoj posao ove godine. Negativne misli mogu izazvati stres i zdravstvene probleme. Zdravstveni problemi mogu uzrokovati određene troškove. Lavovi su veoma velikodušni i vole da troše novac na svoje prijatelje. Ovo može dodatno povećati vaše troškove. Možete potrošiti novac na zabave i putovanja. Pokušajte da ne trošite puno.

Devica

Prihod od vašeg rada i finansijska pomoć od vašeg supružnika će vam dobro doći u prvoj polovini godine. Nezavisni ugovarači i vlasnici preduzeća takođe mogu imati dobar protok novca tokom januara i marta. Međutim, moglo bi doći do kašnjenja u dobijanju finansijske pomoći od rodbine. Troškovi su verovatno za popravku ili kupovinu vozila. Uzmite profesionalni savet pre nego što uložite novac. Prema vašim astrološkim predviđanjima za 2023. godinu, prva polovina godine može doneti dobit od nekretnina.

Vaga

Možete ostvariti prihod iz tri do pet izvora. Dakle, bogatstvo vam se smeši ove godine. Možete ulagati u nov posao. Ali nemojte počinjati ništa u četvrtak. Učenici mogu dobiti veću podršku od roditelja. Moguća su putovanja u inostranstvo. Međutim, izbegavajte prekomernu potrošnju krajem godine. Predviđanja vašeg godišnjeg horoskopa ukazuju na to da zaposleni profesionalci i biznismeni treba da budu oprezni, jer je sredinom godine moguća krađa od bliskih osoba. Ne držite mnogo novca kod kuće. Pokušajte da to uložite što je pre moguće.

Škorpija

Vaš finansijski momenat izgleda dobro u 2023. Dobar povraćaj može doći od vaših prethodnih ulaganja zbog Jupiterovog položaja. Škorpije vole da se troše na luksuz, ali ne bi trebalo da preteruju. Posle sredine oktobra stvari će biti bolje. Možete investirati u poslove. Možete zaraditi dosta novca. Ali sigurnije je ulagati nakon jula.

Strelac

Jupiter i Venera mogu poboljšati vaše finansije početkom 2023. Postoji mnogo prilika da zaradite novac. Možda ćete raditi više, a vaš trud bi mogao biti prepoznat. Ovo može imati efekat prelivanja novca na vašu zaradu. Neki problemi u vezi sa imovinom će morati da budu rešeni oko februara. Budite oprezni, jer će uslovi postati idealni tek u aprilu. Volite da trošite novac na dobrotvorne svrhe. Dakle, takođe možete dobiti udvostručen novac nazad, ako budete humani.

Jarac

Prema predviđanjima za 2023. Jupiter će vam biti naklonjen. Ali neke planete mogu imati ometajući efekat kako godina odmiče. 2023. može biti prilično prosperitetna godina, finansijski. Protok novca bi mogao biti dobar. Uštede bi se mogle poboljšati nakon aprila. Mogla bi biti odlična prilika za ulaganje novca Može doći do pobede u tekućim pravnim sporovima u vezi sa imovinom predaka. Možete kupiti nakit ili dijamante. Takođe možete investirati u kuću ili poljoprivredno zemljište.

Vodolija

Dobar povraćaj je verovatno od starih investicija u drugoj polovini godine. Jupiter bi mogao da donese dobar prihod početkom 2023. Potražite savet stručnjaka pre nego što napravite bilo kakvu novu investiciju. Saturn može testirati vaše veštine finansijskog upravljanja. Nepredviđeni problemi mogu doneti izazove. Sredinom februara mogu nastati mnogi finansijski izazovi.

Ribe

Profitabilne poslovne transakcije su moguće 2023. Ovo može podstaći vaš finansijski razvoj. Ali kasnije tokom godine može doći do nekih izazovnih situacija. Zato izbegavajte prekomernu potrošnju ili ulaganje. Posle februara, vaše finansije će se možda poboljšati. Ali oko marta može doći do izvesnog pritiska zbog neočekivanih troškova. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare