ŠOK! CAREVE RIJALITI DEVOJKE DOŽIVEĆE SLOM: U Zadrugu uzlazi TRUDNA Filipova devojka?! Evo šta planira izvesna Tijana

Filip Car ušao je pre tri nedelje u rijaliti, a kako se navodno suška, napolju je ostaviotrudnu devojku. Izvesna Tijana dva meseca se viđala sa Carem, čak ga je i ispratila u Zadrugu, a malo nakon njegovog ulaska saznala je navodno da je u drugom stanju.

Filip o tome još ništa ne zna pa se fokusirao na devojke u rijalitiju i zato ne sluti da će Tijana lično da mu saopšti ove vesti ako ude u Zadrugu kako planira.

„Tijana je bila u kombimnaciji sa Filipom, vidali su se dva meseca i on je bio kod nje na dan ulaska u rijaliti. Međutim, mnogo se razočarala kada je bio sa Milicom, pa sa Aleksandrom, još kada je čula da postoji i neka bivša zadrugarka sa kojom se Filip dogovorio da bude u vezi kada ona uđe, baš je doživela šok. Primetila je da joj kasni ciklus, ali je smatrala da je to zbog stresa. Međutim, pre nekoliko dana uradila je test koji je pokazao da je trudna“, priča nam izvor blizak Carevoj devojci i dodaje: „Ona je van sebe sada, svesna je da nisu imali zaštićen odnos, ali je u šoku da je test na trudnoću pozitivan. Tijana nakon svega ne želi da bude sa Filipom, čak joj se gadi. Rekla mi je da će ovih dana da ode kod ginekologa kako bi potvrdila da je trudna, jer test ume da omane. Ako je zaista trudna, rekla je da će ući u Zadrugu da Caru lično saopšti to i da se sa njim dogovori kako će dalje. Abortirati neće, jer ona ima 30 godina i neće da rizikuje, ali ni sa Carem neće da bude. Znam da će on da bude u šoku kada je ugleda, još ako je stvarno trudna to će ga iz baciti iz koloseka“, završava izvor, prenesi Kurir.

Inače, Filip je istakao nekoliko puta da je pre rijalitija imao devojku koja je bila vredna poštovanja i truda, ali da je i ona napolju svesna da je on drugi čovek u rijalitiju, te da ne očekuje da joj bude veran.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare