OTKRIVENI ŠOK DETALJI VEZE BILALA I MAJE: Starleta ispričala šta joj je radio kada je mislio da kamera ne snima! STRAŠNO

Burni ljubavni život Maje Marinković ne prestaje da izaziva brojne komentare publike. Nakon povrede i izlaska njenog dečka Bilala Brajlovića iz Zadruge, Marinkovićeva je sve bliža bivšoj ljubavi Filipu Caru.

Ipak Maja je do nedavno tvrdila da voli Bilala i da neće biti sa Carem. Nedavno se sa ukućankom Milicom Veselinović sukobila oko Filipa, a u emisiji „Pitanja gledalaca“ Milana Miloševića bilo je upućeno njima dvema.

Jedan gledalac želeo je da se našali pa je upitao Maju i Milicu koja će prva biti sa Carem. Maja je surovo iskreno odgovorila, a usput uputila i Bilalu poruku da želi da raskine njihovu vezu.

– Koja će prva? – glasilo je pitanje gledaoca koje je pročitao Milan, prenosi Kurir.

– Izvini nisam te pratila, nisam te shvatila, ti si ovde… – zapevala je Maja.

– Ja neću biti ni prva, ni druga – rekla je Milica. – On je moj drug… Kakva veza? Samo hoću da kažem jednu stvar, nisam ljubomorna ovog puta. Znam odlično ono što mi pričamo. Hoću da se obratim i da kažem nešto za Bilala. Popričala sam malo sa Miljanom i kad vratim retrospektivu unazad, stvarno sam se zaljubila, ali sam ja trpela raznorazna poniženja, uvreda, prevare, ali hoću da kažem da se ne pronalazim više u tom odnosu – rekla je Maja.

– Znači ti njega bukvalno sada ostavljaš? – pitao je Milan.

– Pa da, mislim da je tako najbolje za oboje. Nevezano za Filipa. Hoću da budem srećna i da radim šta ja hoću. Želim ti brz oporavak i sve najbolje. Ja neću nikakvu vezu, nismo mi za to. Ja sam rekla: „Kako stoje stvari, ona bi da budemo drugari“. Sa mnom se se*s neće dogoditi i do odnosa neće doći – rekla je Marinkovićeva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare