„NIJE VEROVAO DA JE MRTAV KOLIKO GA JE MUČIO“ Ljubi Aličiću ovaj KRIMINALAC uterao STRAH u kosti, ni na SAHRANU mu nije došao

Ljuba Aličić poznat je po tome što na veseljima ne dozvoljava nikome da ga maltretira, pa čak ni onima koji su ga angažovali da im peva. Međutim, pevač nikada nije hteo da prizna da je postojao čovek sa one strane zakona koji ga je psihički mnogo maltretirao i koga se mnogo plašio. Kako je otkrio bivši partner Goce Božinovske Nebojša Tubić, pozna po nadimku Žabac, Ljuba se toliko bojao tog kriminalca da nije verovao da su ga ubili, pa nije smeo ni na sahranu da dođe.

„Ljuba Aličić i Saša Kovačević sede u nekom klubu zajedno. Zove mene Saša i kaže ‘Ajde dodi, molim te’. Ima neki tip, ne da Ljubi da ide. Pevao mu je pesmu „Ti ne ličiš ni na jednu“ već deseti put i stalno ga tera da je ponavlja. Aličić je poludeo. Taj tip što ga je maltretirao bio je Voja Škrbićiz Kaća, čuveni lokalni kriminalac. On ih je maltretirao dok ja nisam došao i rešio. Kad je Voja ubijen, Ljuba Aličić nije smeo da dode. Nije verovao da je mrtav koliko ga je ovaj maltretirao“, ispričao je Žabac, prenosi Kurir.0

„Ljubu su voleli mnogi krimosi, voleli su njegove pesme, pogotovo kada popiju, sekli su se i čašama i flašama na njegove pesme. Međutim, poštovali su ga jako. Pokojni Voja nije njega fizički nikada napao, ali je Ljuba toliko straha navukao kada mu ovaj nije dao da ide. On je dosta tada njemu bakšiša dao, ali džabe i para i svega. Ja ne znam da li je Voja nešto zapretio Ljubi tada. Iako je Voja ubijen pre osam godina on i dalje ima strah kada mu se ime pomene“, ispričao je izvor za Star.

„Godinu dana pre likvidacije, slavio je rođendan, pevao je Baja Mali Knindža, a u gostima su bili Dani i Ljuba. Nije bilo mesta da se postavi pitanje hoće li da se pojavi ili ne! Zbog njega su morali sve tezge da otkažu“, rekao je izvor blizak Aličiću.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare