NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA ZVEZDINU UTAKMICU: Pionir će biti KRCAT! Navijači napravili haos, na ulaz na sajt se čekalo SATIMA 

Košarkaši Crvene zvezde u prepunoj dvorani Aleksandar Nikolić dočekaće Barselonu u okviru 16. kola Evrolige.

Ulaznice za ovaj meč su „razgrabljene“ u rekordnom roku. One su puštene na prodajnim mestima „tickets.rs“, kao i u online prodaji, a već oko 11.30 časova, sve karte su bile rasprodate.

– KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su karte za utakmicu 16.kola Evrolige sa Barselonom rasprodate u rekordnom roku! Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će nakon realizacije rezervacija, klub pustiti u prodaju mali kontigent karata – i to samo u slučaju da neka od rezervacija bude nerealizovana! – navedeno je u saopštenju kluba.

Utakmica protiv Barselone na programu je 30. decembra od 19 časova, a prethodno će Crvena zvezda igrati protiv Olimpijakosa u Pireju (četvrtak 20.00), zatim i protiv Borca u ABA ligi (nedelja 14.30).

Dvorana „Pionir“ je u nekoliko poslednjih evroligaških mečeva crveno-belih bila odlično popunjena, a s obzirom na to da su rezultati od dolaska trenera Duška Ivanovića izvanredni, ni ne čudi ogromno interesovanje.

Međutim, kao i što je klub saopštio, ovakva potražnja se ne pamti.

Na sajtu „tickets.rs“, celog jutra u četvrtak je bilo potrebno čekati satima, a čak ni ulazak na sajt ne bi garantovao kupovinu karte.

Ceo kapacitet hale je rasprodat osam dana pre utakmice, a tome je svakako doprineo i dolazak Fakunda Kampaca.

Argentinac je najveće pojačanje u istoriji kluba, utakmicu protiv Olimpijakosa će sigurno propustiti dok nije poznato da li će zabeležiti debi u regionalnoj ligi na meču protiv Čačana.

Navijači očekuju da ga vide na parketu protiv Barselone.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare