OFK BEOGRAD POSTAJE CRVENO BELI! Terzić i Mrkela PREUZELI OFK Beograd, tu je i Babović: Romantičari će imati saradnju sa Crvenom zvezdom

OFK Beograd je dobio novo rukovodstvo na Skupštini kluba.

Za predsednika kluba je izabran nekadašnji funkcioner kluba Momčilo Minić, a za potpredsednike su izabrani Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac.

Novo rukovodstvo će učiniti sve da se „Romantičari“, koji trenutno igra u srpskoj ligi, ekspresno vrate u viši rang, a zatim i dodatno ojačaju i vrate u elitno društvo srpskog fudbala.

Novo rukovodstvo imaće saradnju sa Crvenom zvezdom, na čijem čelu je kao generalni direktor Zvezdan Terzić, dugogodišnji kapiten i fukcioner OFK Beograda, a crveno-beli će i igrački pomoći OFK Beogradu.

Za novog generalnog direktora biće postavljen Stevan Višnjić, a za sportskog direktora Andrej Mrkela, sin Zvezdinog sportskog direktora Mitra Mrkele, takođe bivšeg igrača „romantičara“. Novi Upravi odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare