TRESEM SE OD BESA! Influenserka u AVIONU doživela VELIKU neprijatnost od starijeg čoveka, morale stjuardese da se UMEŠAJU! (VIDEO)

Brazilska fitnes influenserka Ana Klara Rios je na Instagramu, gde je prati 644.000 ljudi, pričala je o neprijatnosti koja joj se dogodila na letu iz Sao Paola u Belo Horizonte.

Naime, u avionu je zaspala, a kad se probudila, shvatila je da je stariji muškarac snimao mobilnim telefonom.

Anu su probudile stjuardese kako bi je upozorile da je jedan od putnika snima i fotografiše dok spava.

„Tresem se od besa“, rekla je influenserka u videu kom je objavila na Instagram storiju. Na snimku je stajala nasred prolaza u avionu i opisivala incident, a čovek koji je snimao sedeo je nekoliko metara od nje.

„Ovaj me gospodin fotografisao dok sam spavala, morale su mi to da mi kažu i da odem na drugo mesto“, rekla je Ana i snimila muškarca koji ju je fotografisao.

Tražila ga je da obriše snimke, ali je onda videla da ih je već nekome poslao putem WhatsAppa, nakon čega je ovu situaciju prijavila policiji.

Mislila je da je muškarac snimao jer je popularna na Instagramu, ali stjuardese su joj objasnile da nije u tome stvar. „Mislim da nije to, dok si spavala zumirao je, pokušavajući da joj zaviri ispod suknje koja se malo podigla“, rekle su joj stjuardese.

Muškarca su dočekali policajci čim je avion sletio pa je prevezen u policijsku stanicu na razgovor, ali nije uhapšen.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare