MARKO BULAT SE POMIRIO SA ŽENOM POSLE NASILJA! Pevač tvrdio da ga je Marija DAVILA I GREBALA, a sada priznao: LJUBAV POBEĐUJE

Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat, nedavno su se našli u epicentru skandala, kada je muzičar prijavio suprugu za fizičko nasilje policiji, a sada je došlo do neočekivanog obrta.

Marko Bulat se danas pojavio na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink, a tom prilikom je potvrdio Kurirova pisanja, da je došlo do pomirenja.

– Ovo su najlepše godine mog života kada gledam kako mi deca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vreme menjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom Bogu hvala sve je odlično.

Na pitanje da li je povukao tužbu protiv Marije, Marko je odgovorio pesmom.

– Učini bar jedan pogrešan korak da lakše odem od tebe. Njoj pevam druge pesme. Ljubav mora da pobedi, kako ne razumete ljudi, bez ljubavi nema ni života ni napretka, nema ništa. Ako je čovek bez ljubavi on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor – istakao je on za Kurir.rs

Podsetimo, Marko je svojevremeno pričao da ga je Marija grebala i davila.

– Do svađe je došlo jer nisam legao pored Marije da je uspavam, bila je u bolovima, nisam je smirio i utešio. Možda je iz muke uradila to, u afektu mi je svašta izrečeno, pa sam je prijavio, tu sam sve vreme. Ona je bila deo mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare