SELMA BAJRAMI VEĆ 8 GODINA VODI BITKU SA MUŽEM OKO STARATELJSTVA! Ispovest pevačice: Sin kaže da ne sme da pita oca da me pozove

Pevačica Selma Bajrami otkrila je da je zbog svoje nezavidne finansijske situacjie izgubila starateljstvo nad svojim sinom.

Suđenje između nje i njenog bivšeg muža, podsetimo, traje već osam i po godina, a pevačica je zagrebala ispod površine i javnosti obrazložila svoju nemilu situaciju.

Pevačica je gostovala u „Pulsu Srbije“ kod voditelja Ivana Gajića, a između ostalog se dotakla i borbe za dete i stresa koji proživljavaju.

Selma je rekla da je 27. januara očekuje novo ročište.

– Na žalost, to se nije završilo. Pre tri dana, kad sam krenula iz Beča za Beograd, dobila sam poziv za ročište za sina. Nadam se da će to završiti onako kako bi trebalo. Već osam i po godina se borim za starateljstvo, odnosno već dva puta je bivši muž pokušao da mi uzme dete, dobijala sam tužbu za tužbom – započela je pevačica, prenosi Kurir.

Nakon toga, opisala je kako je sve to izgledalo i kakve su je nedaće zadesile zbog starateljstva nad sinom.

– On je mene toliko finansijski oslabio da sam bila na ivici egzistencije. Uzeo je dete da bi se meni osvetio. Nikada nije hteo da se brine o detetu. Meni je žao mog deteta jer trpi veliki stres. Kada je bila korona 2020. godine, otkazala sam punomoćje mom advokatu jer nisam radila, a samim tim nisam bila ni finansijski potkovana. Njegov otac je tada uhvatio momenat, pa je poslao listu laži o meni, a to je sve stiglo mom bivšem advokatu pa mi je istekao rok za žalbu. Ispalo je kao da se slažem sa svim tim – rekla je Bajrami, pa dodala:

– Od tad nemam kontakt sa detetom. Jedva sam se izborila da ga makar vikendom viđam i za odmore. Kad god pitam sina zašto ne nazove majku, kaže mi da ne sme to oca da pita.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare