OGLASIO SE ROBERT DE NIRO POSLE PLJAČKE KUĆE! Našli su je kako trpa božićne poklone u VREĆU i igra igrice na njegovom TELEFONU

Legendarni holivudski glumac, Robert De Niro (79) kratko je prokomentarisao krađu koja se nedavno dogodila u njegovom domu u Njujorku.

Naime, 30-godišnja provalnica Šanis Aviles (Shanice Aviles) uhvaćena je u pokušaju krađe poklona ispod njegove božićne jelke. De Niro je u bade mantilu dotrčao dole kada su policajci već uhapsili Šanis a kasnije je, odgovarajući na pitanja novinara ispred svoje kuće, kratko odgovorio da je „dobro“, prenosi Kurir.

Osumnjičena je u jednom trenutku viknula novinarima: „Nisam otišla u kuću Roberta De Nira“ i dodala: „Nikoga nisam ubila!“.

Ona je optužena da je provalila u glumčevu luksuznu vilu, a kada su policajci stigli, zatekli su je kako pokušava da stavi poklone u vreću, kao i da se igrala na njegovm ajPedu.

Ona je policiji poznata od ranije zbog brojnih provala, a do sada je bila uhapšena 26 puta, od toga 15 puta samo ove godine.

Za Šanis je bila čak raspisana poternica nakon što se nije pojavila na rehabilitaciji zbog konzumiranja droga. Odlazak na lečenje odredio joj je sudija.

Poznati glumac je u trenutku provale spavao na spratu kuće, ali su ga probudili zvuci. U bade mantilu je sišao u prizemlje kuće, ali ona je tada već bila uhapšena. Glumčeva 11-godišnja ćerka je takođe bila u kući u to vreme i spavala je u sobi, prenosi Jutarnji.hr.

Izvori iz policije izjavili su kako ne smatraju da je Šanis unapred znala da ulazi u glumčevu kuću. De Nirov portparol, Sten Rozenfeld, kratko je izjavio da glumac neće nadalje komentarisati pljačku.

– U ovom trenutku ne dajemo nikakve izjave o pljački koja se dogodila u privremeno iznajmljenom domu Roberta De Nira, rekao je.

Filmska zvezda, naime, iznajmljuje kuću za 69.000 dolara mesečno (nešto više od 7.600.000 dinara).

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare