ĐOKOVIĆ NE IGRA U DUBAIJU Evo zašto Novaka nećemo gledati protiv Kirjosa

Prema poslednjim informacijama Novak Đoković neće igrati večeras protiv Nika Kirjosa pošto se „ne oseća najbolje i nije raspoložen“ rekli su u direktnom prenosu, prenosi Sportal. Srbin se nalazi pored terena, ali će umesto njega nastupiti Grigor Dimitrov.

Uoči meča

Novak Đoković poražen je na startu egzibicionog turnira u Dubaiju od Alekasandra Zvereva rezultatom 2:0 (3:6: 4:6), sada je vreme za novi izazov

Prvi Novakov meč posle tačno mesec dana i poraz. Loše je otvorio srpski teniser egzibicioni turnir koji se igra u Dubaiju, a bolji je bio 25-godišnji nemački teniser Aleksandar Zverev. On je posle 68 minuta igre slavio rezultatom 2:0 (3:6: 4:6). 

„Sokolovi“, tim u kom igra Novak Đoković, poraženi su od „Jastrebova“ ukupnim rezultatom 33:27, pošto su rivali dobili i dodatnih pet poena zbog trijumfa. Format turnira je takav da se računaju gemovi sakupljeni u tri pojedinačna meča – miks dublu, ženskom, odnosno muškom singlu.

Sada je vreme za duel Nika Kirjosa i Novaka Đokovića, od 18.00 uz prenos na SK 2. Prvo se sastaju Dimitrov/Sabalenka i Andreesku/Sepi u 15.00, pa sledi duel Paula Badosa – Karolin Garsija od 16.30. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare