OGLASILA SE MAJKA STARLETE ZA KOJU LALIĆ TVRDI DA JE IMALA SE*S SA MILJKOVIĆEM! Nije tačno da je bežala od njih u rijaliti!

Srđan Lalić je, tokom današnjeg ročišta u Specijalnom sudu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka, spomenuo starletu i učesnicu „Zadruge“ Aleksandru Nikolić, koja je javnosti postala poznata jer se, kako se sumnja, bavila prostitucijom u Bujanovcu.

Pitanja je tokom ročišta, svedoku – okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.

– Jesam, naprimer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odnose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije – rekao je Lalić.

Tim povodom se oglasila Aleksandrina majka Slovenka.

– Marko Miljković je bio naš komšija, druga kuća od zgrade. Poznajemo ga kao komšiju. Dobra sam sa njegovim ocem i bratom. To nema veze sa životom da je moja ćerka bila intimna sa njima. Marko je imao svoju ženu pre nego što je završio u zatvoru, tačnije devojku koju je oženio i ima dvoje dece sa njom. Nije tačno da je bežala od njih u rijaliti. Aleksandra ga je poznavala, ali samo kao komšiju – kazala je Slovenka, piše Blic.

– Da li ima još nešto da se nakači Aleksandri? Zna se ko je bio u društvu takvih ljudi. Neka se preispitaju te koje su bile u takvim društvima, razne starlete i poznate devojke, a glume neke dame. Obogatile su se i dobile silne stanove od njih. Moja Aleksandra niti se obogatila od njih, niti ima veze sa tim – dodala je Aleksandrina majka, prenosi Kurir.

Aleksandra Nikolić, učesnica rijalitija „Zadruga“, postala je poznata u javnosti po svojim turbolentnim odnosima u rijalitiju. Ona je takođe skrenula pažnju na sebe pričom koja je isplivala da je u Bujanovcu radila kao hostesa, dok su ostali zadrugari nagađali da se bavila najstarijim zanatom.

Ona je između ostalog, tokom svog učešća u rijaliti programu nosila i navijačku majicu.Takođe, ona je hapšena u Turskoj, kada je policija upala u lokal u kojem je ona, navodno, radila kao poslovna pratnja i u kojem je radila bez radne dozvole.

– Neko je prijavio devojke da radi na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru – rekla je Aleksandra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare