MILJKOVIĆ NIJE JEDINI IZ KLANA SA KOJIM SU POVEZIVALI STARLETU! Aleksandru su spajali i sa ovim momkom, bila je mamac kriminalcima

Svedok saradnik Srđan Lalić na ročištu u Specijalnom sudu, koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka spomenuo je starletu Aleksandru Nikolić, koja je trenutno u rijalitiju „Zadruga“.

Naime, Laliću je postavljao pitanje njegov nekadašnji šef Marko Miljković, koji ga je pitao da li je nekada protibrečio vođama klana, na šta je Srđan odgovorio:

Naime, Laliću je postavljao pitanje njegov nekadašnji šef Marko Miljković, koji ga je pitao da li je nekada protibrečio vođama klana, na šta je Srđan odgovorio:

– Jesam, naprimer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba a ja kažem nije.

Inače, ovo nije prvi put da Aleksandru dovode u vezu sa članovima klana Velje Nevolje. Nikolićevu su pre par meseci dovodili u vezu sa Belivukovim saradnikom Dejanom Tešićem, koji ju je navodno podvodio.

Kako je jednom prilikom za Republiku ispričala makedonka Katica Sekovska, Aleksandra je bila uplatena u aferu „Bujanovac“ i tako je sve počelo.

– Aleksandra Nikolić je samo jedna od rijaliti-učesnica koje su se bavile prostitucijom još u Bujanovcu, odakle kreće cela priča. Aleks Nikolić ima zabranu da uđe u Tursku jer su je uhvatili da nelegalno radi kao prostitutka. Podvodio ju je Belivukov bliski saradnik Dejan Tešić.

Takođe, izvor je svojevremeno ispričao da je Aleksandra imala veze sa žestokim momcima, te da su je prozvali „kraljicom podzemlja“ i da je bila veza za nedozvoljene radnje, navodio je izvor, piše Kurir.

Aleksandrino ime više puta bilo je vezano za Bujanovac, ali i Švajcarsku, te se pričalo da je i tamo navodno imala veze sa prostitucijom. Ipak, zadrugarka je jednom prilikom u rijalitiju ispričala da je radila samo kao „animir dama“.

Nikolićeva je i ranije pričala kako je tamo imala „zadatak“ da sedi sa muškarcima u klubu i svojim prisustvom ih ubedi da što više alkohola popiju, a neke devojke su znale i da odu sa tim istim muškarcima van lokala.

– Muškarci su sami birali koja im se sviđa. Simpatična, koja ima nešto. To ti je kao u izlasku, odete na piće. Pita te kako se zoveš, imaš dečka… Lažeš, i onda kad te provali, onda se naljuti na tebe, posle se menjaju devojke. U Bujanovcu ne piješ piće, a u Švajcarskoj sedneš i popiješ piće – pričala je Aleks.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare