NE ODUSTAJU! Miljkovići se nakon gubitka bebe pripremaju za ponovni pokušaj, Luna kreće na TERAPIJU 

Luna i Marko Miljković polako se oporavljaju od gubitka bebe koji ih je zatekao nespremne pre nešto manje od dva meseca, ali ih bolan period nije omeo u želji da ćerki Miji podare brata ili sestru. 

Kako izvor blizak ovom paru tvrdi, Luna je rešena da uradi sve što je u njenoj moći da potpuno oporavi svoj organizam, hormonski status i telo kako bi što pre ponovo ostala trudna.

– Tih dana kada se borila sa prihvatanjem da je izgubila bebu koju su jedva čekali rešila je da promeni svoje navike iz korena. U sebi je videla najvećeg krivca za to što joj se dogodilo, budući da spava svega dva, tri sata dnevno, da ne jede redovno i da se iscrpljuje mnogobrojnim obavezama oko deteta, kuće i reklama od kojih zarađuje. Kako bi sredila svoj život, prepolovila je poslovne obaveze, vratila se zdravom režimu ishrane, a po savetu doktorke, počela da uzima vitamine potrebne da oporavi organizam pred novu trudnoću – priča izvor, i otkriva da će Miljkovići kroz koji mesec ponovo moći da rade na proširenju porodice.

– Luna pije vitamine koje inače piju trudnice kako bi ojačale plod i organizam. Ti suplementi se daju i ženama koje su izgubile bebu da bi se izbegao novi abortus ukoliko dođe do ponovne trudnoće. Ipak, doktorka ih je savetovala da naprave pauzu od tri, četiri meseca kako bi se njeno telo potpuno oporavilo od kiretaže koju je imala – navodi izvor, koji tvrdi da je Luna odbila Markov predlog da ide kod psihologa budući da se dobro oseća.

– Iako je prvih nekoliko nedelja plakala zbog gubitka, uspela je da se izvuče iz depresije uz pomoć ćerkice Mije. Sa druge strane, Marko je smatrao da bi bilo dobro da pored vitamina i režima ishrane razgovara sa stručnim licem kako bi se i psihički potpuno opravila i pripremila za novu trudnoću. Ona je to odbila, uz objašnjenje da se oseća dobro i obećanje da će mu reći da joj treba pomoć ukoliko oseti da ne može da se nosi s gubitkom – završava izvor za Alo!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare