„MAJKA GA ZVALA DA PITA KADA DOLAZI KUĆI A ONDA JE ČULA NAJGORE VESTI“ Detalji stravične nesreće kod Lučana: Dejan je voleo volan

Dejan V. (19) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u mestu Viča nedaleko od Lučana.

Mladić je povredama podlegao na licu mesta, a udes se dogodio u jutarnjim satima na putu koji od sela Viča vodi ka Kaoni i Milatovićima.

– Do nesreće je došlo kada je mladić neprilagođenom brzinom pretićući golfa izgubio kontrolu nad BMW kojim je upravljao. Direktno je udario u parkiranu prikolicu teretnjaka, koja je bila pored puta. U udesu je oštećen i „golf“ za čijim je volanom bio D.K. (19), koji je završio u livadi, preko puta parkirane prikolice teretnjaka – kaže naš izvor iz istrage dodajući da su oba mlada vozača imala probne vozačke dozvole.

– Prilikom uviđaja konstatovano je i da stradali mladić nije koristio sigurnosni pojas, kao i da nije bilo kontakta između BMW i golfa – kaže izvor.

Dejan je živeo u naselju nedaleko od centra Lučana, a voleo je i vožnju i volan.

– Znamo ga kao mirnog i vrednog mladića, radili smo na raspustu kratko vreme zajedno. Beskrajno se radovao kada je položio vozački ispit, voleo je volan i vožnju – rekla je poznanica nastradalog mladića.

Obojica su bili su jako bliski drugari, te su to veče proveli zajedno u vikendici kod mesta Vica kod Lučana.

– Dejana je majka zvala da vidi kada dolazi, razgovor je trajao nekoliko minuta i on je seo u auto i krenuo. Pola sata nakon toga žena je čula najgore vesti – rekao je jedan od poznanika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare