SUZE SAME KREĆU! Najmlađi Mihin sin RAZOREN – od oca se oprostio slikom iz detinjstva!

Smrt Siniše Mihajlovića uzdrmala je planetu.

Legendarni srpski fudbaler i trener izgubio je treću bitku sa leukemijom i preminuo je u 54. godini života.

Od Mihajlovića se opraštaju mnogi ljudi iz sveta sporta, ali i drugih delatnosti, kao i sportski klubovi, a porodica prolazi najteže trenutke.

Nikolas Mihajlović, najmlađi sin preminulog Siniše Mihajlovića oprostio se od svog oca na društvenim mrežama.

Nikolas je uz sliku iz detinjstva stavio crno srce kao izraz velike tuge za tatom.

Ova fotografija sama po sebi tera suze na oči, a Nikolas je vidno razoren tugom i teško je podneo sve ovo. Pored njega od Siniše su se oprostili i supruga Arijanasin iz prvog braka, Miroslavćerke Virdžinija i Viktorija, ali i mnogi drugi.

Siniša Mihajlović dugo se borio sa leukemijom koja mu je dijagnostifikovana 2019. godine. On je dva puta pobedio opaku bolest, ali nije imao snage da to uradi i u trećem navratu.

Kada se razboleo, otkrio je koliko mu porodica znači:

– Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m*** od mene. Volim te – pričao je Miha o svojoj izabranici Arijani, a zatim se zahvalio i deci:

– Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom, piše Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare