KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI! Trajković danas izlazi pred sudiju, porodica u strahu od konačne odluke!

Kosovska policija joj je rekla da se on trenutno nalazi u Prištini.

Supruga uhapšenog bivšeg pripadnika kosovske policije Slađana Trajkovića, Suzana izjavila je jutros da njen suprug u 10 časova izlazi pred sudiju i ističe da se cela porodica plaši konačne odluke.

– Plašimo se konačne odluke jer svi znamo kakav će biti ishod. Kadija te tuži, kadija ti sudi – rekla je Trajković za Tanjug.

Ona je dodala da nema novih informacija o suprugu, te da je od njegovog advokata saznala da se osećao loše i da su mu juče uručeni lekovi, piše Republika.

Trajković je navela da joj je policajac koji radi u policijskoj stanici u južnom delu Mitrovice, kada je išla da se raspita, rekao da se njen suprug nalazi u Prištini i da će mu se suditi za ratne zločine.

Trajković podseća da je njen suprug od 2013.godine radio u kosovskoj policiji i da je prošao bezbednosne provere.

– Ja sam burno reagovala, kakvi ratni zločini?! On je bio pripadnik kosovske policije od 2013. i rađene su provere. Sada kada su skinuli unforme, sada su svi ratni zločinci – prokomentarisala je Trajković i istakla da Srbi trpe teror premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

– Nema pravde za Srbe na Kosovu, apelovala sam na međunarodnu zajednicu. Ovde se ne poštuju ljudska prava pogotovo prava Srba – zaključila je Trajković. Ona je juče rekla da je njenom suprugu određen pritvor od 48 sati i da je on dijabetičar, a da kod sebe nema potrebne lekove.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare