„MAJKU GAĐAŠ ŠOLJOM, ONOM MANIJAKU NIJE DOBRO“ Zadrugari opleli po Kulićima, Bebici i Marinkoviću: NE POSTOJI BOLESNIJA PRIČA!

Miki Đuričić pričao je sa Filipom Carem i Aleksandrom Nikolić o problemu Miljane i Marije Kulić sa BebicomZolom i Ivanom Marinkovićem.

– Meni je spolja on bio draži, ne znam da li zbog te neke blage averzije prema mIljani i Mariji i toga što su teški bolesnici. Vidi, kad podvučeš crtu, čovek je prestao da pije alkohol sa 40 godina, u ljubavnom je odnosu gde ga je tukla kao Svetog Iliju, to je bilo strašno video sam neki klip, čovek je nakon četiri godine došao u rijaliti sa sinom da se upozna – rekao je Car.

– Moram ga podržati što je promenio život na bolje, ali je previše u rijalitiju. Kad je Aleks bila najkrivlja rekao je da nije ništa, a sad kad je uradila ispravno on se razočarao. Trebao je da je osudi kad je lagala – rekao je Miki.

– Njega je iznerviralo kako komentarišemo. Vidim da Bebica nije normalan, Miljana će poludeti, a sad kad je normalna, zabavna, naravno da ću podržati. Ona je sluđena od Marije, Bebice, Zole i plus je emotivno nestabilna. Meni je nje žao, ona je zaljubljena u Zolu, ovaj joj prebacuje jer je bio tu… Dobro je ona i normalna. Zola isto kad joj kaže: „Ako se promeniš, možda bude“, znaš ti šta je to za nju druže – rekao je Miki.

– Rekao sam mu to, neće moći dugo da balansira sa njom, ona traži njegovu ljubav – rekao je Car.

– Luda kuća, ovo nema nigde druže. Taj njihov odnos je ludnica čitava. Gađaš mamu šoljom, manijaku Bebici nije dobro, Zola ke*a nešto, ona ne zna gde će, nemoj me je*ati. Nema bolesnije ništa- rekao je Miki, piše Kurir.

– Ona misli da je dovoljno dve nedelje za promenu, rekao sam Zoli, samo je njemu krivo zbog ove male, zaljubio se on u malu. Gotivim i njega i Milajnu, čak i onog bolesnika koji ne vidi u šta je upao – rekao je Miki.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare