GOBELJIĆ I KAĆA GRUJIĆ ZARADILI BOGATSTVO: Procurili detalji LUKSUZNE PROSLAVE ćerkinog PRVOG ROĐENDANA! Kuma NIJE ŽALILA PARA!

Katarina Grujić i Marko Gobeljić upriličili su gala proslavu povodom prvog rođendana ćerke Katje u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Da su vodili računa o svakom detalju, svedoči i činjenica da je sala bila dekorisana u roze nijansama, pa je restoran izgledao kao pravo mesto iz bajke.

Dok je Kaća nosila usku haljinu sa roze perjem, koja je isticala njene obline, ponosni otac je obukao belu košulju i pantalone.

Kako je nekoliko minuta pre same žurke otkrila prisutnim medijima, ćerki je poželela samo dobro zdravlje, a za sve ostalo što joj bude trebalo u životu, tu će biti ona i Marko.

– U ponoć sam počela da ljubim ćerkicu i poželela sam joj sve najlepše u životu. Savladale su me emocije. Meni je najznačajniji ćerkin prvi rođendan. Ja sam u životu imala problema sa zdravljem i uvek kažem – ako nemaš zdravlje, nemaš ništa u životu. Upravo joj to želim, da bude zdrava, prava, srećna, uspešna, zadovoljna, da ne skida osmeh s lica, da mašta, da je vole, da voli, da sanja i sve što u životu poželi da i ostvari – kroz suze je Kaća rekla za Alo!.

Kako prenosi moneuti medij, slavlju je prisustvovalo 150 ljudi, među kojima su bili članovi porodice i prijatelji. Mikrofona su se latile sve Kaćine kolege, a novčanika kuma Andreana Čekić, koja je, prema rečima prisutnih, okitila muzičare sa preko 4.000 evra, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare