„CEO ŽIVOT SAMO METEM, USISAVAM“ Seka Aleksić NASMEJALA sve u studiju svojom izjavom o ljubavi prema hrani, pa ŠOKIRALA OVIM

Pevačica Seka Aleksić mesecima unazad je glavna tema domaćih medija zbog promene stajlinga, ali i gubitka viška kilograma. Njena vamp izdanja, nadograđena kosa i vitka figura zapalili su i društvene mreže, a pored svega toga, pevačica sebe ne lišava najvećeg zadovoljsta – hrane.

Naime, pevačica Seka Aleksić, progovorila je o ljubavi prema hrani, te otkrila da će ostati željna zadovoljstva koje njeni omiljeni obroci pružaju.

– O svemu tome mogu knjigu da napišem! Ja ‘metem’ ja ne jedem! Kako je rekla Zlata Petrović, tako je nešto slično rekla malo pre Goca, ja se sa tim slažem! Kakav na jelu, takav i na delu! Meni je majka uvek govorila kako ‘samo usisavam0, ceo život samo jedem! Onda dođe period kada više ne mogu da se sagnem od stomaka i tada smršam po 15 kilograma – rekla je Seka i dodala:

– Baš, prošlog decembra, skinula sam toliko! Jedva čekam da prođe Nova godina, snimanje spotova i sve ostale obaveze! Da mogu ko čovek da se najedem! Meni ne da da jedem, ni muž, ni Stanislav, ni saradnici, ni rodbina! – otkrila je pevačica i pokazala svoju vitku liniju.

Podsetimo, pevačica, koja je će kraj ove godine proslaviti radno, ne krije da je zadovoljna mnogim promenama koje je uvela u svoj život. Ponajviše, što je uspela da svoju liniju dovede do savršenstva.

– Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovek. Veljko je veoma srećan što sam smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela – iskrena je bila pevačica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare