APSOLUTNA DOMINACIJA DVOJCA PSŽ-A: Mesi i Mbape nisu u konkurenciji samo za najboljeg golmana na Mundijalu!

Prošlo je gotovo mesec dana od početka Mundijala u Kataru i sada – pred veliko finale vreme je da se svedu računi i da vidimo ko je najbolji.

U finalu, odnosno u borbi za „Boginju“ sastaće se fudbaleri Argentine i Francuske, ali istovremeno – vodiće se velika borba i za individualne nagrade.

Nije mala stvar biti najbolji strelac ili najbolji igrač na Mundijalu, a ko je među kandidatima i ko ima kakve šanse da podigne i ove nagrade? 

Osim u konkurenciji za najboljeg golmana, praktično u svakoj drugoj se nalaze Lionel Mesi i Kilijan Mbape, a to i ne treba da nas čudi, s obzirom na to da je ovaj dvojac PSŽ-a zaista pokazao klasu.

Upravo su njih dvojica najveći favoriti za osvajanje „Zlatne kopačke“, odnosno titule najboljeg strelca na Mundijalu, a Meridian donosi najveće kvote za ovu igru:

NAJBOLJI STRELAC: 

Kilijan Mbape – kvota 2.05

Lionel Mesi – kvota 1.90

Olivije Žiru – kvota 10

Naravno, tu je i priznanje za najboljeg igrača i ponovo se najveće šansu daju dvojici napadača:

NAJBOLJI IGRAČ: 

Kilijan Mbape – kvota 5.50

Lionel Mesi – kvota 1.20

Antoan Grizman – kvota 9.00

Lautaro Martinez – kvota 100

Jedino gde se ne mogu pojaviti jeste spisak za najboljeg golmana Mundijala, ali I bez njih tu se nalaze vrlo zanimljiva imena i još bolja ponuda kladionice Meridian.

NAJBOLJI GOLMAN:

Emilijano Martinez – kvota 2.75

Ugo Loris – kvota 5.00

Dominik Livaković – kvota 7.00

Jasno je da nas čeka vrlo uzbudljiv finiš Mundijala, a da sve bude još interesantnije – pobrinuo se Meridian, koji je napravio specijal za finale.

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 dinara za tiket!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare