ŠIROKO! Rusi nude milion i po evra Vuku Mobu za vilu na Čukarici: Evo šta je uradio poznati reper! Niko ne može da POVERUJE!

Vuk Mob je dobio više nego primamljivu ponudu. Reperu Rusi nude milion i po hiljada evra za kuću u kojoj živi sa majkom na Čukarici.

U pitanju je trospratna nekretnina od 740 kvadratau kojoj se nalazi šest spavaćih soba, tri kupatila, dva toaleta, a u ogormnom dvorištu nalaze se bazen i letnjikovac. S obzirom na to da je oaza mira koju je pre nekoliko godina sagradio reper u više navrata bila tema u medijima da se prodaje, našu redakciju je kontaktirala agencija za nekretnine kako bi se uverila da li ta ponuda i dalje važi:

– Imamo želju da sarađujemo sa pevačem Vukom Mobom. Rusi koji trenutno žive u našoj zemlji planiraju da kupe nekretninu u okolini prestonice. Videli smo na vašem sajtu tekst da je dom pevača bio na prodaju, te nas zanima da li je i dalje takva situacija kako bi sa njim ostavrili poslovnu komunikaciju. Biznismen koji ima želju da kupi tu kuću i nudi do milion i po evra, samo na osnovu fotografija koje je video u medijima – rekla je žena čije ime i prezime je poznato našoj redakciji kao i agencija u kojoj radi.

Inače, reper je veliki novac uložio u opremanje kuće koja je urađena u savremenom stilu. U dnevnoj sobi ima klavir, velika ugaona garnitura, šank..Poseban deo namenjen je njegovoj naslednici. Pevač je vodio računa o svakom kutku pa je u skladu sa tim i birao komade nameštaja. On je imao nekoliko ponuda da proda ovu nekrentnu, ali je po svemu sudeći od toga odustao.

Ovim povodom kontaktirali smo Vuka koji kaže da kuća ipak nije na prodaju: – Hvala vam na informacijama, ali moja kuća nije na prodaju. Bilo je ponuda, ne mogu da kažem da nije, raspitivali su se stranci, ali mojom kućom ne želim da trgujem – rekao je muzičar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare