POLICIJA ISPITUJE AKTERE AFERE! Biće hapšenja po prijavi Ane Rajković, otkrivena IP adresa učesnika

Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića za medije je otvoreno izjavila da su joj prijateljice smestile aferu koja je zatresla društvene mreže dok je naša reprezentacija bila na Svetskom prvenstvu u Kataru. Na osnovu njene prijave, sada se očekuju hapšenja jer je policija došla do podataka učesnika


Rajkovićeva supruga je govorila o tračevima koji su se o njoj širili dok su se naši sportisti takmičili na Svetskom prvenstvu, te je priznala da je odmah po povratku iz Katara ceo slučaj prijavila policiji, a u sve se uključilo i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal. Iz tužilaštva je potvrđeno da se bave ovim slučajem.

– Policija istražuje ovaj slučaj i već su došli do određenih saznanja. Zbog toga što istraga i dalje traje ništa ne sme da se objavljuje, ali javnost će biti u šoku kada se bude izašlo sa zvaničnim podacima – rekao je izvor.

Kako navodi naš izvor iz istrage, preko IP adrese uspeli su da dođu do učesnika.

– Po prijavi Ane Rajković, pokrenuta je istraga i vrlo brzo su otkrivena lica koja su razmenjivala poruke o navodnoj aferi. Kada su ovakve stvari u pitanju, nije teško doći do podataka. Svi počinioci će biti pozvani na informativni razgovor – kaže izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare