OPA! ZVEZDAN I ANĐELA LEGLI U KREVET, PA SPOJILI RUKE ISPOD POKRIVAČA, Nova ljubav na pomolu?ŠOK

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, aktuelni učesnici Zadruge 6 dobili su zadatak da se vežu sudbinskim lisicama.

Međutim, ovaj odnos mnoge je zaintrigirao onog momenta kada su ukućani Bele kuće počeli da primećuju da između njih ima nešto više od prijateljstva. Pošto njih dvoje maksimalno poštuju sva pravila zadatka, pre nego što su se ušuškali, vezali su se lisicama.

U jednom trenutku njihove ruke završile su ispod pokrivača, a neminovno je da će se o ovom odnosu pričati i u narednim danima.

Podsetimo, Moka Slavnić, košarkaški trener i Zvezdanov otac, oglasio se ranije i komentarisao to što je njegov sin vezan lisicama za Anđelu.

– Lepo su vezani (smeh). Treći put, prvo je bila Maja, pa Aleks, a sad ona. Prijatno im je i lepo se druže. Sad su primorani da budu jedan pored drugog, u bukvalnom smislu te reči. Ja ne da ne vidim, nego ne postoji ništa osim simpatija. U „Zadruzi“ moraš da budeš sa nekim prema kome imaš simpatije. Ona je bila najbolja drugarica od Aleks, Zvezdan se družio sa Aleks i eto ništa nije bilo, došao je Car i dematovao sve, a onda je proširio prijateljstvo sa njom. Ja bih voleo, prošle je tri meseca, voleo bih da mi neko kaže šta je video, a da ja to nisam video. Šta će da bude sutra? Ne znamo.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare