UŽASNE VESTI: Siniša Mihajlović u TEŠKOM STANJU, lekari mu se BORE ZA ŽIVOT!

Prema najnovijim informacijama situacija je katastrofalna.

Prema najnovijim infromacijama koje su se pojavile u javnosti, lekari se srpskoj fudbalskoj legendi Siniši Mihajloviću bore za život, prenosi Republika.

Miha se bori sa opakom leukemijom, a zdravlje mu se naglo pogoršalo.

Porodica je uz Sinišu Mihajlovića, koji je u veoma teškom stanju!

Podsetimo, Mihajloviću je tokom jula 2019. godine, pred sam početak priprema sa Bolonjom dijagnostifikovana „akutna leukemija“, a on je tada potvrdio da kreće u najvažniju borbu.

– Želeo sam prvi da javim vesti ekipi, nažalost, to se nije dogodilo jer nisu svi poštovali moju želju kako bi prodali nekoliko kopija više. Uništili su višegodišnje prijateljstvo (Korijere delo Sport, prim. aut). Nažalost, ili na sreću, obavili smo nekoliko testova koji su pokazali anomalije kojih nije bilo pre četiri meseca – počeo je izlaganje tada na konferenciji Siniša Mihajlović, pa dodao:

– Ne želim ništa da se spekuliše, reći ću istinu. Kako stvari stoje. Lekari će vas obaveštavati i poštovati moju privatnost. Rekli smo svima da imam groznicu. Najteže je bilo ubediti moju ženu, jer je znala da me to neće sprečiti da idem na treninge. Uradili smo još neke testove i pokazalo se da imam leukemiju.

Uspeo je u nekoliko navrata da dobije bitku, ali rat i dalje traje. Sada je situacija možda i najteža i Mihajloviću se bore za život, a uz njega je i porodica koja se povukla u ilegalu i ne daje nikakve informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Isti slučaj kada je porodica Mihajlović bila „nema“ dogodio se sredinom 2019. godine kada su prekinuli letovanje na Sardiniji kada su saznali da slavni fudbaler boluje od leukemije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare