SINIŠA JE U BOLNICI, UPLAKAN“ Mihini prijatelji otvorili dušu: NALAZI SE U BOŽIJIM RUKAMA može da živi 10 dana a može i 30 godina

U kakvom stanju se nalazi Siniša Mihajlović? To je pitanje na koje svi žele da dobiju odgovor.

I svi se nadaju da će odgovor biti – dobrom.

Pojavljuju se razne informacije, ali evidentno je da Siniša nije u stanju u kom je bio pre nekoliko meseci kada je vodio Bolonju sa klupe.

– Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče, prekjuče i nakjuče, ali je i dalje u Božjim rukama – prenosi Sportal ispovest Mihinih prijatelja koji su želeli da ostanu anonimni uz dodatak:

 Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina. Takva je bolest. On je toga svestan, toga je svesna i njegova porodica – zaključio je sagovornik.

Dodaje se da je Mihajlović i dalje u bolnici, svestan teške situacije, čak i uplakan zbog porodice.

Podsećamo, Siniša je 2019. otkrio da boluje od leukemije. Bio je to hladan tuš za ceo svet posle kojeg je usledilo više od godinu dana lečenja i medicinskih tretmana. Pre manje od godinu dana, rezultati nekih testova nisu slutili na dobro:

– Ciklično radim veoma detaljne analize nakon što me je pogodila leukemija – izjavio je Siniša u vreme hospitalizacije, krajem marta prošle godine i dodao:

– Do nedavno je moj oporavak bio odličan, ali u poslednjim analizama su se pojavila zvona za uzbunu sa rizikom da se bolest ponovi. Moram da budem orpezan i da ne dozvolim da bolest ponovo uzme maha. Ovo je život, izmišljen je da bude iznenadnih uspona, krivina i rupa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare