POLICAJCI OSTALI U ŠOKU KAD SU VIDELI ŠTA BABA KRIJE U KUĆI: Nezapamćeni slučaj kod Negotina, starica odmah uhapšena

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je zadržavanje B. D. (72) iz mesta Bukovče kod Negotina zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom kuće osumnjičene pronađen je karabin marke „remington“ sa optičkim nišanom, revolver NN marke i kalibra, lovačka puška – bokerica, Browning, karabin sa oznakom MOD 98, lovačka puška bokerica, marke IŽ, model 27EM-M, lovački karabin marke „Jagerbruckse“, automatska puška M-70 sa optičkim nišanom i dva prazna okvira, pištolj „Automag III“, pištolj marke „SIG“, sa dva okvira, pištolj marke “ Pietro Berreta“, sa dva okvira, pištolj NN marke i kalibra, više delova prigušivača za vatreno oružje i 2.306 komada municije različitih kalibara, piše Republika.

Nakon pretresa, zaplenjen je kompletan arsenal oružja, a B. D. je privedena nadležnim organima.

Ovo nije prvi put da policija hapsi staricu zbog nelegalnih radnji, a svi još pamtimo slučaj iz Zemuna kada je baka u šumi pronađena sa narkoticima. Policija je u šumi u Zemunu 15.npvembra zatekla staricu koja je pored sebe imala digitalnu vagicu i skoro pola kilograma bele materije nalik na drogu.

Interventni tim policije odveo je odmah V. N. (78) u policijsku stanicu u Zemunu. Policija je u šumi, u zemunskom naselju Galenika, zatekla V. N, koja je pored sebe imala digitalnu vagicu, a pored nje se nalazilo više različitih kesica.

U kesicama se, prema proceni, nalazilo oko 400 grama praškaste materije bele boje, nalik na opojnu drogu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare