MLADENOVIĆKA SE ZALJUBULA U FUDBALERA! Aleksandra se krišom pali na srpskog reprezentativca, a nije Vlahović! Evo gde se viđaju

Pevačica Aleksandra Mladenović priznaje da se razočarala u ljubav tokom 2022. godine, ali da isto tako ne gubi nadu kada je u pitanju „onaj pravi“.

Pevačica napominje da je spremna da se skrasi, ako naiđe onaj pravi.

– Kakav ludi kamen, kad mi bog pošalje pravog muškarca onda ću da se skrasim i smirim. Do tada vredno radim na novim pesmama, muškarca nema ni na vidiku. Kao i svaka ženska osoba od princa dobijem na kraju konja – ispričala je Aleksandra, prenosi Kurir.

– Dosta kolega mi piše. Ljubavne poruke, komplimenti… Nisam toliko glupa da ne mogu da provalim o čemu se radi. Volim i mlađe i starije, nema tu kod mene biranja. Ali više volim mlađe – ističe pevačica.

– Ima jedan fudbaler koji mi je zapao za oko. U reprezentaciji je, nije neka liža liga. Samo mi je simpatičan. Nemam nikakav kontakt. Sretnemo se često na privatnim veseljima, ali se ne pratimo na Instagramu. Verovatno i ne zna da mi je on simpatičan. Nije u pitanju Dušan Vlahović, on mi se ne dopada – zaključuje Aleksandra Mladenović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare