DOK JE BIO S DALILOM I ALEKS BIO OFUCAN! Dejan Dragojević sad postao FACA, pokazao čime raspolaže! Žene bacio u trans! 

Dejan Dragojević rešio je da život promeni iz korena! Posle raskida sa Aleksandrom Nikolić, koja ga je javno prevarila sa Filipom Carem u „Zadruzi 6“, on je odlučio da se posveti treninzima.

Još ranije je skinuo suvišne kilograme i počeo da trenira, a reklo bi se da sada intezivni radi na tome Posle pobede u poslednjoj sezoni rijalitija Zadruga, on se vratio u svoj dom u Veterniku kod brata Davida i majke Biljane i uz bratovu pomoć doveo je fizicki izgled do savršenstva.

Dok je bio u braku sa bivšom suprugom Dalilom, Dragojević je imao veliku bradu dugu kosu i mnogo kilograma viška. Kako su zajedno bili učesnici rijalitija njegova supruga ga je javno prevarila (takođe sa Filipom Carem) što je Dejana dovelo do niza nervnih slomova i samim tim za kratko vreme je izgubio mnogo kilograma, pa je čak i kosa krenula da mu opada.

Nakon pobede i izlaska iz riajlitja Dragojević je krenuo u svoju ličnu transformaciju.

Za kratko vreme je uspeo da nabaci mišice i tako postane jedan od najpoželjnijih muškaraca sa naše scene što mozemo videti na njegovom instagramu i na aplikaciji za upoznavanje Tinder, na kojoj je od skoro aktivan i uživa u komplimentima na račun svog izgleda.

Po svoj prilici, Dragojević je spreman za novu ljubav s obzirom da na Tinderu, aplikaciji koja služi za upoznavanje, u prvi plan stavlja svoje izvajano telo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare