DARKO LAZIĆ 3 DANA ĆUTAO, SAD OTKRIO DA SE NIJE VENČAO: Uvalio sam se Kaći u stan, ona plaća račune i puni frižider! A to nije sve

Darko Lazić, tri dana je ćutao pošto su svi mediji objavili da se tajno venčao sa Katarinom, oglasio se i otkrio da od toga nema ništa. Pevač je rekao da kada se on bude ženio biće svi obavešteni. On je sada otkrio i kako živi sa izabranicom i kako ga ona izdržava. 

– Živim na grbači svoje devojke Kaće! Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider, kaže Darko Lazić. FoIker priznaje da mu nije problem što se instruktorki fitnesa uvalio u stan i što ga ona izdržava, jer se poznaju 14 godina.

– Živim kod Kaće u Novom Sadu. Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider! Ona mi je i lični šofer, jer ja nemam dozvolu i ne mogu da vozim – iskren je Lazić. 

On dodaje da konačno živi onako kako želi.

– Upala mi je sekira u med. Lepo je, za promenu, živeti na tudoj grbači. Dosta su bivše uzimale od mene. Sada malo ja da vidim kako je to. Bez obzira na to što je jedan od najtraženijih pevača na estradi, Darko tvrdi da nema para da kupi stan.

– Znam da mi ne veruju, ali stvarno nemam para za nekretninu. I dalje skupljam novac da bih kupio stan u Novom Sadu. Kaća je vezana za taj grad, pa ćemo se tu skućiti.

Folker još nije zaprosio devojku, ali je na društvenim mrežama objavio snimak na kom pozira, a iza njega je uramljena fotografija mladenaca. Mnogi su posumnjali da su Darko i Kaća na fotki i da su se tajno venčali, drugi put, jer oboje imaju brak iza sebe.

– Kakvo crno tajno venčanje? Kada se budem ženio, čuće se od Vojvodine do Pirota. Napraviću slavlje koje će trajati tri dana, sa 1.000 zvanica. Vrteće se vo na ražnju, piće se domaća rakija…

– Organizovaću veliku svadbu. Ako da Bog, sledeće godine ćemo se venčati. Jedva čekam, jer nikada nisam bio srećniji. Konačno pored sebe imam osobu koju bezuslovno volim i koja voli mene – kaže Darko, prenosi Kurir.

Želi još dece

On dodaje da u 2023. godini planira da skocka svoj život.

– Osim što želim da kupim stan i da se venčam, voleo bih da Kaća i ja dobijemo bebu. Daće Bog da imamo troje dece – završava Darko, koji iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, dok je sa Marinom Gagić dobio sina Alekseja.

Nemam vremena da idem na odmor

Lazić kaže da radi skoro svaki dan, pa nema vremena za odmor: Nemam kad da putujem, jer do kraja godine imam mnogo nastupa. O odmoru i ne razmišljam – kaže Darko.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare