ZA SINA JE IVAN ČIKA, A NE TATA! Jelena URNISALA Marinkovića zbog porodične drame sa Kulićima, NIJE ŠTEDELA ni Aleks! RUSVAJ 

Jelena Golubović je dobila reč kako bi iznela ko u „Zadruzi“ ima petlju da sam reši svoje probleme, a ko ne. Ona je dobila svoju reč i opasno potkačila Ivana Marinkovića, a nije štedela ni Aleksandru Nikolić.

– Kada iz nekog odnosa nastane jedno prelepo biće, treba da ustaneš i kažeš da si bio sa tom ženom, a ne da se pravdaš da si bio pijan – dobacivala je Aleksandra Nikolić.

– Tema je vrlo kompleksna i uopšte mi nije svejedno da govorim na ovu temu. Vidim da se u startu ne slažem sa većinom. U pismu piše „ko može da reši probleme“, a ne ko može da opsuje i polije. Pretpostavljam da se misli da onog momenta kada konflikt nastane, da se reši. Aleks, mnogi su naveli da imaš petlju. Okej, poštujem što si to rekla, ali ako si mislila da nema ništa i nisu ti stigli pokloni, trebala si odmah da raskineš. Po meni bi bila petlja da si tada rekla – rekla je Jelena.

– Nije to što mi nije stiglo da sam zbog toga raskinula. Ja sam sebe lagala. Kada sam videla kako stoje stvari, bolje je ustati i reći. Nije dobro, nije morlano, ali sam bila iskrena – rekla je Aleks.

– Onda si lagala za prijateljstvo sa Milicom i prijateljstvo sa Miljanom. Mene je zabolelo i ono za Zoricu, jer smo dovoljno imale petlju da bi rešile probleme, jer smo mi pričale tada kada je nastajao problem. Smatram da Marija, Ivan i Bebica idu linijom manjeg otpora. Vi ste ovde došli ipak sa najtežom životnom pričom, a ti treba da se fokusiraš na svoj problem – dodala je Jelena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare