OVO JE SAMO MERLINU USPELO! Slavni muzičar stao uz rame Rolingstonsima, Eltonu Džonu i Ledi Gagi, evo šta mu je POŠLO ZA RUKOM!

Dino Merlin uspeo je u onome što nikome od muzičara s ovih prostora nije pošlo za rukom. Slavni muzičar ispunio je „Wiener Stadthall“, prestižnu arenu u centru Beča do poslednjeg mesta.

Merlin je prvi i jedini muzičar s ovih prostora koji je ikad nastupao na tom mestu, a time je stao rame uz svetski slavne muzičare poput Rolingstonsa, Eltona Džona, Ledi Gage, Metalike, Bob Dilana i drugih, koji su u toj areni imali svoje spektakle.

Njegov šou na aktualnoj turneji „Mi“ nudi neponovljivo iskustvo i publici pruža fantastičnu energiju što je bilo jasno već od prvih taktova pesme „Da šutiš“, nakon čega su se ređali hitovi iz njegove bogate karijere.

– Ovo je bilo nešto posebno i jedan od najznačajnijih koncerata u mom životu na koji sam jako ponosan. Podrška moje publike tera me da dajem svoj maksimum, ali mi daje i snagu i elan koji mi je za to potreban i zahvalan sam na tome – poručio je nakon koncerta Merlin, prenosi Kurir.

Nakon potpuno rasprodate turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji i Austriji, koncertni spektakl Dine Merlina nastavlja se po Evropi. Novu godinu će dočekati u Dubrovniku, a dan kasnije nastupaće u Budvi. Za proleće i leto iduće godine Merlin planira spektakle u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Skoplju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare