DNEVNI HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR: Lavove čeka zanimljiv izlazak, Vodolije sklone trošenju 

OVAN

Pravi je trenutak da onima koje volite ulepšate dan, pogotovo ako ste u prethodnom periodu bili nervozni i napeti i provocirali sukobe i svađe. Vaša inicijativa je neophodna, jer je moguće da se voljena osoba povukla i ućutala. Pokušajte da je oraspoložite i animirate.

BIK

Nervozni ste i pritisnuti nekim razmišljanjima. Tek u kasnim popodnevnim i večernjim satima bićete ponovo „svoji“ i moći ćete da funkcionišete normalnije. Evidentno je da vam se neke situacije sa voljenom osobom ne dopadaju. Birajte veče za otvoreniji razgovor.

BLIZANCI

Pošto ste verovatno prethodne večeri bili u noćnom provodu ili sedeli do kasno sa društvom, u prvom delu dana ćete funkcionisati prilično promenljivo. U popodnevnim satima stoji mogućnost poziva na neko veće društveno okupljanje. Lepo se provedite i uživajte.

RAK

U prvom delu dana će se provlačiti vaša nervoza i zabrinutost zbog situacije u porodičnom okruženju. Ipak, drugi deo dana vam donosi dobro raspoloženje i posvećenost osobama koje volite. Ne budite isključivi u komunikaciji sa emotivnim partnerom.

LAV

Osećate veliku nervozu i napetost pri kontaktu i susretu sa nekim. Ako prvi put izlazite sa ovom osobom, pokušajte da se opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Postoji mogućnost za napetost u porodičnim odnosima. Rasprave sa starijim članovima familije.

DEVICA

Teško je da ćete biti zadovoljni dešavanjima. Danas vam malo toga ide od ruke, a vrlo lako upadate i u problematične ili tenzične situacije sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Možete pritiskati partnera, ili on vas – u svakom slučaju – potrebno je više lepih reči!

VAGA

Moguće je da vam ništa od onoga što ste isplanirali neće biti otvoreno za realizaciju. Dogovori će se menjati u poslednjem trenutku, vi ćete se nervirati i besneti. Ako već vidite da ništa ne ide kako vi želite – iskulirajte, odmorite se, relaksirajte.

ŠKORPIJA

Ne morate baš svačiju reč koju vam neko uputi danas „dočekati na nož“. Zapitajte se zbog čega postoji toliko naglašena nervoza. Ako već ne možete da se opustite u kontaktu sa drugima, bolje se povucite i posvetite se sebi. Možda vam je potrebno da se distancirate od svih.

STRELAC

Teško je da ćete moći da ispoštujete sve dogovore i obaveze koje ste zakazali. Em je premalo vremena, em ste vi na neke od njih zaboravili i bićete iznenađeni kada vas podsete. Ako i dođe do susreta sa voljenom osobom, to će biti nekako u prolazu, kratkotrajno.

JARAC

Bilo bi baš lepo kada ne biste isterivali svoju volju na onima sa kojima dolazite u kontakt. Ako budete funkcionisali na taj način, samo ćete opterećivati druge i oni će se sklanjati od vas. Potrebno je da se opustite i pokušate da uživate u ovom danu.

VODOLIJA

Evidentno je da vas neće držati mesto, da ćete rado provoditi vreme u šopingu i kontaktima sa dragim osobama. Provod tokom ovog dana je zagarantovan, pa nemojte da se kajete kasnije kada shvatite da ste ispraznili novčanik.

RIBE

Najradije biste se opustili i odmorili, ali drugi su već isplanirali vaše vreme. Neće vam baš prijati da budete u kontaktu sa nekim ljudima danas, ali očigledno je da vam je ova obaveza nametnuta. Bolje ćete se osećati u večernjim satima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare