TANJA SAVIĆ PREKLINJE BIVŠEG MUŽA DA JOJ SE JAVI?! Pevačica otkrila u kakvim je odnosima sa Dušanom, NEOČEKIVANI OBRT

Poslednjih nekoliko godina za pevačicu Tanju Savić bile su pravi pakao. Nakon što se rastala sa mužem Dusa om Jovančevićem, usledile su mukotrpne borbe za starateljstvo nad decom, ali je na kraju hrabra mama uspela da vrati sinove.

Međutim, Tanjini problemi sa nekadašnjim izabranikom se ne završavaju tu, agonija i dalje traje. Pevačica je otvorila dušu i ispričala da joj se suprug ne javlja čak ni kada su joj potrebni neophodni papiri za sinove.

– Sinovi se čuju sa njim i ja stvarno nemam nikakav problem sa tim. To je njihov tata, uvek će to biti i treba da se čuju. Ja bih prosto volela da uđem u komunikaciju sa njim, ali njegova je odluka da on to ne želi, ne znam iz kog razloga. Ja sam pokušavala da stupim u kontakt sa njim – rekla je Tanja i dodala:

– Na primer, bila je situacija kada su mi iz škole tražili njihov izvod iz matične knjige rođenih na engleskom jeziku pošto su oni tamo rođeni. Ja sam njemu poslala zahtev da mi to pošalje, međutim, on mi nije odgovorio na to. Ja sam njemu i pored toga ponovo pisala da to ne treba meni nego školi. Opet nisam dobila nikakav odgovor – priznala je pevačica.

– Zaista mi je jako teško po tom pitanju, ali hajde. Oni bi naravno želeli da vide svog tatu. Naravno da su ga poželeli. Ja uvek kažem da on bilo kad može da dođe u Srbiju i to nije nikakav problem, ako izuzmemo to što on ima neke repove iz prošlosti i pitanja na koja mora da odgovara pred sudom. Ali sve je to deo života. Nek stisne zube i neka dođe – ispričala je ona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare