„MUSTAFA SE OŽENIO, A JA SAM MORALA DA SE POSVETIM DECI“ Emina Jahović brutalno iskrena o bivšem, konačno priznala da li ima DEČKA

Pevačica Emina Jahović posetila je Srbiju, a tom prilikom u jednom intervjuu je progovorila o privatnom životu.

– O meni se pisalo mnogo toga, više u Turskoj. Moj privatni život je bio posvećen samo deci, a pisali su tamo da sam i ovako i onako i sa ovim i sa onim. Naučila sam da pritisak okrenem u nešto kreativno. Za mene je ogovaranje kriminalno ponašanje, kao i osude, a kad ne znaš o nekome nešto. To je pre svega veliki greh. Ja ne govorim da ću biti lažov, nego nećete imati pravo da znate moju istinu. Posle ove pesme ništa više neće biti isto. U poslednjoj sceni u spotu se rađa fetus, neko jači i stabilniji – istakla je pevačica, piše Kurir.

Njen bivši suprug Mustafa Sandal se nedavno oženio, a Emina je otkrila da joj se nikad nije desilo da ovoliko dugo nema novu ljubav.

– Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Ja mu stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani. Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu – dodala je pevačica u emisiji „Ekskluzivno“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare