MAJKA I BRAT UMESTO DA KITE SVATOVE SPREMAJU MU SAHRANU: Muk u porodici Mihajla koga je bahati vozač usmrtio na pešačkom

U porodici nastradalog Mihajla L. (26), koga je bahati vozač pokosio na pešačkom prelazu na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, vladaju muk i neverica.

Majka i brat, slomljeni tugom i bolom, primaju saučešća u porodičnoj kući u Ljubiću i pripremaju sahranu Mihajlu koji je uskoro trebalo da slavi venčanje.

Njegovi prijatelji kažu da su ogorčeni jer je bahati vozač već imao dovoljno prekršaja iza sebe da mu se oduzme vozačka dozvola, a umesto toga izazvao je saobraćajnu nesreću kojoj je poginuo njihov prijatelj.

– Situacija je prosto neverovatna da mladić koji ima samo 23 godine iza sebe ima toliko prekršaja i kazni za kršenje saobraćajnih propisa. Da li se neko zapitao kada je stigao da ih počini, a pritom i dalje vozi? Javnost treba da zna da je taj besramnik bezobzirno ubio jednog izuzetnog mladića i budućeg stručnjaka. Mihajlo je bio odličan đak i dobar student. Bio je dobar u poslu kojim se bavio nesebično deleći svoje znanje kolegama iz IT sektora. Odlično je zarađivao u logistici, govorio je strane jezike, voleo je muziku i bio omiljen u društvu – rekao je za Kurir jedan od Mihajlovih prijatelja iz Čačka koji takođe živi u Beogradu i radi u IT sektoru.

Dodaje da je nastradali mladić imao velike planove za budućnost.

– Kad smo se poslednji put sreli, pričao je da ima plan da se dalje usavršava u oblasti IT, što je prirodan proces u našem poslu. Želeo je da napreduje i više zarađuje. Voleo je urban način života. Često sam se s njim i njegovim bratom Nemanjom sretao po svirkama i koncertima – rekao je prijatelj.

Mladić iz Čačka, podsetimo, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu uveče kada je na njega i njegovu devojku naleteo „audi A3“ kojim je upravljao M. N. (23).

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare