LIVAKOVIĆ PRE PENALA DOBIO SKRIPTU KAKO BRAZILCI ŠUTIRAJU! Stvarno smo ponosni, ovo je VELIKA POBEDA

Veliki junak Hrvatske, čudesni golman Dominik Livaković, pre penal-serije protiv Brazila. dobio je na klupi skripte kako ko od Brazilaca izvodi jedanaesterce. Očigledno da mu je to pomoglo da zaustavi udarac Rodriga, a pratila ga je i sreća nakon što je najveći tragičara „karioka“ Markinjos pogodio stativu, čime je petostruki svetski šampion vraćen kući!

On je o tome posle utakmice u šaljivom tonu izjavio: „Skautirao sam“.

– Zaslužili smo svi najviše ocene i mi i navijači. Stvarno smo ponosni. Idemo dalje. velika je pobeda, ogromna. Jako mi je drago zbog ekipe. Imali su Brazilci dosta šansi, ali smo stigli do penal-serije. Sve je dobro prošlo, nadam se da sam pomogao ekipi. Najvažnije je da smo prošli dalje – rekao je odmah posle utakmice Livaković, prenosi Kurir.

Za razliku, od livakovića, 37-godišnji kapiten „vatrenih“ Luka Modrić je prošao pored novinara, jer je, kako je istakao, žurio na autobus.

Inače, Hrvatska je pre Mundijala u kataru imala manje od pola miliona pratilaca, a sada ih je čak 1,8 miliona. U marketing službi FS Hrvatske svakako trljaju ruke od zadovoljstva zbog toga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare