ŠOKANTNO! Nikolićka otkrila plan i zgrozila javnost: Dejan mi je platio da budem s njim, zato ga nisam ni prevarila s Carem!

Zadrugarka Aleksandra Nikolić prevarila je dečka Dejana Dragojevića s Filipom Carem čim je kročio na imanje u Šimanovcima, a sad je rekla da tehnički ništa nije zgrešila jer je sve bio deo plana!
Naime, Nikolićka tvrdi da joj je Dejan platio da mu glumi devojku posle haosa koji se desio s Dalilom Dragojević, pa je zbog toga ne grize savest jer je s Filipom imala seks pred kamerama.


– Došla sam do ivice pucanja i više ne mogu da glumatam. Ovo s Filipom nije prevara iz prostog razloga što je sve izrežirano. Prava istina je zapravo da smo Dejan i ja imali dogovor napolju. Plan je bio sve vreme da mu glumim devojku, da glumimo da se volimo i da sve izgleda kao da smo srećni u vezi. To nije bilo teško jer smo mogli da švrljamo sa strane, a da to niko ne primeti. Na javnim mestima smo se pojavljivali zajedno, a privatno je svako radio šta je hteo. Nije bilo nikakvih zabrana – otkriva Aleks i objašnjava da je za ovo od Dejana dobila skoro 10.000 evra:

– Dejan je meni prvo dao 5.000 evra, a ostatak sam potrošila tako što sam kupovala stvari i sređivala porodičnu kuću. Niko nije imao pojma da je sve nameštaljka jer smo dobro glumili. Oboje smo od ovog dogovora imali koristi, ja samo više ne mogu da ćutim. Ovo s Carem zapravo nije prevara Dejana jer mi nikad i nismo bili zajedno, prenosi Republika.


Nikolićka je potom otkrila da Dragojević nije loše zbog njene prevare, već zato što ga i danas boli to što ga je Dalila prevarila.

– Dejan je znao da će do ovoga da dođe. Znao je da će meni trebati neko u rijalitiju, ali verovatno nije imao pojma da ću baš s Carem da se zbližim. Ono što niko ne zna jeste da on i dalje pati za Dalilom. Nije on na lekovima zbog mene, još nije svario to što više nisu zajedno. I dalje je voli. Ipak je to bila veza, brak, nešto što su gradili zajedno. On je bio spreman da joj sve oprosti, ali ona je ta koja je nastavila dalje. I dalje boluje, zbog toga ima napade panike i depresiju. Pretpostavljam da je napolju dobro uprkos tome što sam ga navodno prevarila, a zapravo se i ne potresa. Njegov pravi problem je Dalila, ne ja. Mislim da će još dosta da prođe dok je zaboravi – objasnila je Aleks.

Maja: Kad mi treba seks, zovem Brendona


Marinkovićka je nedavno šokirala javnost izjavom da je u spoljnom svetu nekoliko puta bila intimna s Brendonom Radonićem, s kojim se inače druži.


 Kad mi treba seks, ja pozovem Brendona i stvar je rešena. Nema šta da se foliram, to je tačno. Ovo može jedino da šokira mog oca Takija jer on misli da smo Brendon i ja drugari – objasnila je starleta.

Car: Pre bih legao na Lešće nego kod Maje u krevet


Bivši dečko Maje Marinković Filip Car posvađao se sa starletom jer se na kvarno podsmevala njegovom odnosu s Aleksandrom Nikolić. On je tad objasnio da je sve produkt Majine ljubomore jer ne može da ga ima i u ovoj sezoni, pa je objasnio da bi pre da ga sahrane, nego da s njom spava.


– Pre bih otišao na Lešće nego kod Maje u krevet. Ona provocira na kvarno i kad Bilal nije pored nje. Ja sve vidim, samo ne padam na provokacije. Dovoljno dobro se poznajemo da znam kad koristi taktike, kad ne – objasnio je Car, a Marinkovićka se smejala i pričala da to nema veze s istinom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare