FILIP CAR SKOVAO PAKLENI PLAN! Preoteo Dejanu DEVOJKU, a sve zbog NJE! Isplivali svi detalji SKANDALOZNOG CILJA

Filip Car po svemu sudeći, najviše voli da preuzima izabranice bivšeg saborca iz rijalitija Dejana Dragojevića. Zbog njega se Dalila razvela od Dragojevića, a čim je prošle nedelje ušao u rijaliti, odmah se bacio u osvajanje Aleksandre Nikolić, koja ni ne sluti da je dobila šut- kartu od Dejana.

Naime, Filip Car i Aleksandra Nikolić potvrdili su da među njima postoje emocije kada su se pre nekokoliko sati bez pardona ljubili. Ali mnogi se pitaju da li je su zaista emocije po sredi, ili pak, postoji neki skriveni plan.

Kako je Kurir pisao, Car je dobio pozamašnu svotu novca za osvajanje starlete.On se unapred dogovorio da napravi novi ljubavni zaplet u „Zadruzi“, a za sve to će biti plaćen 20.000 evra.

Međutim, kako prenose domaći mediji, nisu samo novac glavni okidač za preotimanje devojke. Kako se spekuliše, Filip sve radi iz osvete Dalili, o čemu svedoči činjenica da je u ovu sezonu Zadruge ušao sa planom da smuva Aleksandru.

Kako tvrdi izvor, glavni razlog njegove velike zainteresovanosti za nju jeste činjenica da je Dejanu u prethodnoj sezoni „skinuo“ ženu, a sada je rešio da to isto uradi i sa devojkom, a sve to radi da bi napakostio Dalili Dragojević, piše Kurir.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare