NEVIĐEN NIVO BRUTALNOSTI I RAVNODUŠNOSTI: Bebisiter zlostavljao i snimao oko 100 dece koje je čuvao SLUČAJ ŠOKIRAO I ISTRAŽITELJE

Danas je u Kelnu počelo sudjenje jednom Nemacu optuženom za oko 100 slučajeva seksualnog zlostavljanja dece koju je čuvao, prenela je nemačka novinska agencija dpa.

Tužioci su rekli regionalnom sudu u Kelnu da je taj čovek snimao zlostavljanje beba, dece i tinejdžera i desetinama drugih osoba slao video-snimke i slike „nezamislivih brutalnosti“.

Istražitelji koji su otkrili ogromnu količinu inkriminišućih podataka prošle godine u kući tog oženjenog muškarca, u gradu Vermelskirhen saopštili su da nikada ranije nisu „našli na toliki nivo neljudske brutalnosti i ravnodušnosti prema patnji male dece“.

Tužioci traže kaznu od 15 godina zatvora, a potom ograničenje kretanja optuženog iz bezbednosnih razloga.

U drugom današnjem sličnom slučaju, četvoricu muškaraca osudio je sud u Frankfurtu zbog pristupa onlajn platformi „Boystown“ koja je korišćena za širenje slika seksualnog zlostavljanja dece.

Dva muškarca, jedan od 49, a drugi od 42 godine, osudjena su na 12, odnosno 10 godina zatvora.

U tom slučaju jedan šezdesetogodišnji Nemac, uhapšen u Paragvaju, osuđen je na osam godina zatvora zbog svoje uloge u upravljanju tim sajtom.

Sajt „Boystown“ je bio glavna medjunarodna platforma za slike seksualnog zlostavljanja dece i imao je više od 400.000 članova pre no što je ugašen prošle godine, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare