Detalji pokušaja samoubistva đaka iz Trstenika: Otac pozvao pomoć, policija i hitna zatekli ČUDNU SCENU

Tinejdžera N.Ž. (17) koji je, kako tvrdi njegov otac, pokušao samoubistvo zbog pritiska koji je trpeo nakon što je sa svojim drugovima izmakao stolicu svojoj nastavnici u školi u Trsteniku, pronašao je njegov otac koji je alarmirao policiju i hitnu pomoć, saznaj

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“ otac dečaka prijavio je nestanak sina oko 22 sata, da bi zatim dva sata kasnije, alarmirao hitnu pomoć i policijom sa informacijom da je pronašao sina sa omčom oko vrata pored drveta.

– Za sada je tokom uviđaja i pregledom kod lekara utvrđeno da je otac pronašao svog maloletnog sina kako leži sa omčom oko vrata. Omču dečaku su skinuli tek lekari hitne pomoći – kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Prema informacijama koje posedujemo, maloletnik je postao svestan i komunikativan kada je ušao u vozilo hitne pomoći. Na prvim lekarskim pregledima je utvrđeno da srećom nema ozbiljnijih povreda i da nije životno ugrožen.

– Sada su u toku ostale procesne radnje koje bi trebalo da doprinesu rasvetljavanju čitavog slučaja – navodi naš sagovornik. 

Podsećamo, otac maloletnika (17)koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je u subotu uveče njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo.

Ovog đaka procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta i za koga je direktor ranije doneo predlog o isključenju iz škole, pokušao je da se obesi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare