URADIĆU SVE, ŠTA GOD JE POTREBNO, DA BI SE ČUO GLAS SRBA! Ovako je izgledala Vučićeva radna nedelja: Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na KiM 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ kako je izgledala njegova radna nedelja

– U nedelji za nama naučili smo puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, sa EU smo nastavili put reformi i razvoja, radovali smo se zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, ponosio sam se našim mladim i uspešnim ljudima u svetu, bio sam, i ostao, svim srcem uz naše fudbalere.


Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta.

Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror, to svi treba da znaju i da čuju. Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti! – napisao je Vučić na Instagramu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare